U zadnjih nekoliko mjeseci sve čega se sjetite imalo je veze s organizacijom vjenčanja i taj dan je sada prošao. Uzbuđeni ste oko nove stranice u životu koju ćete dijeliti s osobom koju volite i želite učiniti sve kako bi vaš život bio sve čemu se nadate? Mi vam želimo puno sreće, ali osim toga nudimo vam i nekoliko savjeta oko nečega što ćete sigurno raditi već na početku bračnog života. Uređenje prostora od kojeg ćete stvoriti dom.

Kako bi od nekog prostora napravili dom u kojem ćete se osjećati ugodno i stvarati najljepše uspomene morate ga prilagoditi svojim željama, potrebama i osobnosti. Postoji nekoliko glavnih uvjeta koje trebate zadovoljiti kako bi dugoročno bili zadovoljni prostorom u kojem živite:

1. Funkcionalnost – iskorištavanje prostora na učinkovit način kod uređenja doma može doći do te granice da stvorite dodatnu prostoriju. Način na koji ćete organizirati namještaj ili iskoristiti prostorije kao što je potkrovlje, može u vašem domu učiniti puno više prostorija nego što ste mislili.

2. Dizajn – uređenje interijera, boja na zidovima, izgled namještaja i njegov raspored trebaju biti prilagođeni vašem načinu života. Ako ste primjerice društven par, prostorija u kojoj ćete primati goste treba biti prostrana s dovoljno namještaja. Važno je interijer urediti tako da se vi u njemu osjećate ugodno.

3. Kvaliteta – radovi koje obavljate u svom domu trebali bi biti obavljeni od strane stručnjaka jer ćete s kvalitetom obavljenog posla živjeti dugo. Radovi koje radimo na kući obično su dugoročni, primjerice postavljanje prozora. Važno je da oni budu kvalitetni jer ćete s njima živjeti nekoliko godina.

4. Zdrav prostor – nije ni potrebno naglašavati koliko je važan ovaj segment. Prostor kvalitetan za život i zdravlje čovjeka treba biti dovoljno osvjetljen, prozračan i izoliran na ispravan način. Imajte to na umu kod bilo kakvih radova i planova uređenja.

Ako razmišljate o dodatnom uređenju svog prostora, pokušajte s krovnim prozorima. Oni su savršen način da od prostorije učinite funkcionalan prostor s mnogo prirodnog osvjetljena. Dizajnerski se prekrasno uklapaju u prostoriju i od nje čine zdrav i kvalitetan prostor za život. Ispunite naš kratki upitnik i saznajte kakav krovni prozor bi najbolje odgovarao u vašoj prostoriji i što od nje može učiniti.

Ispunite naš upitnik i saznajte kakav krovni prozor trebate ili se vratite na blog.